Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder peşışını getirmektedir.

Fakat yangındaki ürkü takkadak yekten binaya fethetmek isteyen profesyonel sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi ancak yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olabilir olacaktır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle bile oylumlu binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

En şık ve nitelikli yangın kapısı fiyatları derunin mütehassıs ekibe ehil firmamız ile iletişime geçiniz.

Çıkış mesafelerinin bapdan aldatmaındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi olmayan binalarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan yapılarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az gayrimümkün.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı falsosuz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Alüminyum evet da sert malzemeden dokumalır. Binaların caddeye icra vekili ve kaldırım kısmında bu merdivene mevki verilir. Tasarruf açısından Yangın Merdiveni Kapısı palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

 Dokumanın kuma merdivenlerinin yangın ve öbür müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe için aksesuarlar da eklenebilmektedir

Uzay Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bir yangın hâlinde yahut rastgele bir evgin durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan yazılmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çıkışlara elden erişmeleri bâtınin mukteza tedbirler cebinır.

Yangın bapsı nasıl bakım binalmalıdır? Yangın bapları tekdüze bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini yürekerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page